Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Naše plány...

K našim plánom v súčasnosti patrí udržanie činnosti po ekonomickej stránke a skvalitňovanie poskytovaných sociálnych služieb krízovej intervencie v útulku.  Našim cieľom je pokračovať v  zveľaďovaní okolia neziskovej organizácie Jazmín, chceme vybudovať oddychovú zónu. Vďaka úspešným projektom SPP komunitne sme v prvej etape vysadili živý plot z vavrínovca, vybudovali okrasný záhon.  Vďaka úspešnému projektu z Nadácie Tesco sme vybudovali altánok a sedenie pre klientov a návštevníkov Jazmínu. V ďalšej etape by sme chceli vytvoriť úžitkovú zónu, kde by klienti pestovali ovocné kríky (ríbezle, maliny, egreše a pod.) 

Pomôcť nám môžete darovaním sadeníc ríbezlí, malín, egrešov, zemolezov a pod.

 

Bez dobrovoľníckych činností by sme neboli schopní udržať prevádzkyschopnosť našich zariadení. Vďaka dobrovoľníckej činnosti motivujeme aj našich klientov k návratu do bežného života a práve vďaka tomu si naši klienti – bezdomovci uvedomili nutnosť zmeny svojho života.

Uvítame dobrovoľnícku pomoc

Pozitívnym ukazovateľom užitočnosti našej práce je aj fakt, že sa nám podarilo viacerých klientov začleniť do bežného života, mnohé mamičky s deťmi , ktorým sme podali pomocnú ruku, majú už  vlastné bývanie a postupne sa im podarilo aj zamestnať sa. Najväčšou odmenou je stretať týchto usmiatych ľudí na ulici v meste. Vtedy vieme, že naša práca, nech je akokoľvek namáhavá a ekonomicky náročná, má zmysel.